Дніпровський ліцей № 70 Дніпровської міської ради

 







----------------------------------------------------

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новости

Новости: 1959
26.04.2024

екскурсія у Національному технічному університеті "Дніпровська політехніка".

26 квітня для учнів 10-11 класів нашого ліцею була проведена екскурсія у Національному технічному університеті "Дніпровська політехніка". Під час якої учні познайомилися з бібліотекою (зал старовинних видань)/Українсько - азербайджанським культурно - діловим центром; відвідали музей історії та музей геології; побували в лабораторії сервоприлада та систем керування та лабораторії мехатроніки і робототехніки. Також ознайомилися з ярмаркою спеціальностей. Дякуємо організаторам за чудову, пізнавальну подорож у світі Політехніки.
26.04.2024

Всеукраїнський STEM-тиждень у ліцеї 70 ДМР.

В рамках Всеукраїнського STEM - тижня. Учень 7 класу Плахотя Іван, під керівництвом вчителя технологій Зубко М. В. створив калейдоскоп своїми руками.
25.04.2024

до дня Чорнобильської трагедії.

Для учнів нашого ліцею вчитель географії Григор І. В. провів інформаційні бесіди "Екологічні проблеми України" до Дня Чорнобильської трагедії. Чорнобильська аварія стала не тільки величезною трагедією та найбільшою екологічною катастрофою ХХ століття, а й уроком всьому людству, показавши, що ядерна енергія, яка вийшла з-під контролю, не визнає кордонів. На жаль, її відгомони будуть звучати ще довго й позначаться не на одному поколінні людей.
25.04.2024

Всеукраїнський STEM-тиждень триває у ліцеї 70 ДМР.

На уроках географії разом з вчителем Ілля Григор здобувачі освіти розглядали супутникові знимки океанів та вивчали кольори океану. Згідно проекту NASA, кольори океану позначають зміни у ландшафті океану, показують як працюють річки. За цими даними можно встановити наскільки комфортним буде життя у майбутньому. А на урокаї хімії з вчителем Товстолєс Л.В. здобувачі освіти працювали над отриманням фарб природного походження.
24.04.2024

Всеукраїнський STEM-тиждень стартує у ліцеї 70 ДМР.

На уроках фізики з вчителем Кобильською І. Г. здобувачі освіти досліджували піднімання рідини по капілярах ( капілярні явища). Тільки тому, хто вміє побачити серед звичайних речей незвичайне, дивне, природа розкриває свої таємниці.
23.04.2024

Всеукраїнський STEM-тиждень у ліцеї 70 ДМР.

В рамках Всеукраїнського STEM - тижня. Учні 9 класу, під керівництвом класного керівника Щолокової А. С. підготували пізнавальне відео: "Як звучать кольори океану з орбіту?"
22.04.2024

Увага! Шановні учасники нашої спільноти. У період з 22.04.2024 р. до 25.05.2024 р., розпочався щорічний міський конкурс "NEOсвітній арсенал"

цього року випала велика честь представляти наш ліцей вчителю інформатики Федорук В.О.. Голосування вже розпочалося!Відбуватиметься проміжне онлайн-голосування на YouTube каналі департаменту гуманітарної політики. Запрошуємо всіх приєднатися до голосування! Умови прості: Проголосуй за відео перейшовши за посиланням та поставивши лайк і написавши коментар. Просимо максимального розповсюдження!Всім дуже вдячні!
22.04.2024

перемога у конкурсі

Вітаємо учнів та вчителів нашого ліцею з перемогою
22.04.2024

Навчальний курс "Захист України"

У нашому ліцеї під керівництвом вчителя Ніколенко В. С. пройшли навчально-польові збори учнів 10-а класу в рамках навчального курсу "Захист України ". Метою було визначити рівень фізичної підготовки юнаків; вивчення нормативів ПФП. Під час заходу учні виконували вправи з метання гранати Ф-1 на дальність і влучність; встановлювали окрему протитанкову міну ТМ-62; відпрацьовували послідовність та порядок устаткування одиночного окопу для стрільби лежачи.
21.04.2024

Всеукраїнський Stem-тиждень!

Кіно! Кіно! Кіно! який шлях пройшов кінематограф, щоб стати кольоровим? На це питання шукали відповідь здобувачі освіти 8 класу.