Дніпровський ліцей № 70 Дніпровської міської ради

 







----------------------------------------------------

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новости

Новости: 1959
16.05.2024

День вишиванки

Вітаємо учасників Національної руханки у вишиванках "Дякуємо ЗСУ", які отримали подяки, дипломи та відзнаки! Своєю участю у заході учні і вчителі нашого ліцею змогли не тільки виразити свою подяку захисникам, а і стати частиною рекорду.
15.05.2024

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 13-19 травня у нашому ліцеї проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. В рамках тижня класними керівниками були проведені виховні та тематичні заходи, бесіди, інформаційні години, а також єдиний національний урок «Безпечна дорога додому». Учні усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я! Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.
14.05.2024

Чергова перемога!

Вітаємо нашого вчителя Федорук Віту Олексіївну з перемогою у ІІ етапі міського конкурсу «NEOосвітній арсенал». Та бажаємо перемоги у третьому етапі
13.05.2024

міський фестиваль "Dnipro Education City 2024"

Сьогодні учні 8-9-х класів нашого ліцею відвідали міський фестиваль "Dnipro Education City 2024", де мали можливість ознайомитись з діяльністю закладів передвищої та професійної освіти, спеціальностями та професіями, які можна здобути у цих закладах.Також поспілкувалися з представниками закладів, викладачами, більше дізналися про ту чи іншу спеціальність та мали змогу побачити цікаві виступи студентів. Дякуємо організаторам за цікаву, змістовну та захоплюючу подію!
11.05.2024

чергова перемога наших ліцеїстів

11 травня у Дніпрі відбувся "Фестиваль шахів", в якому прийняли участь і учні нашого ліцею та отримали дипломи за ІІ та ІІІ місце. Пишаємось нашими шахістами і бажаємо їм ще перемог у майбутньому! Так тримати!
10.05.2024

нові дослідження

Використання штучного інтелекту у освітньому процесі на уроках математики і інформатики. Вивчали, досліджували разом з Олена Волосова
10.05.2024

інтелектуальни ігри «Ерудит», «Брейн-ринг» та «Що? Де? Коли?» до Дня Європи

Учні нашого ліцею з 8-10 травня 2024 року брали участь та здобули перемоги у Всесвітніх Кубках з інтелектуальних ігор «Ерудит», «Брейн-ринг» та «Що? Де? Коли?» до Дня Європи. А вчителі нашого ліцею отримали грамоти за активну популяризацію європейських цінностей та високий рівень підготовки переможців Всесвітніх Кубків. Ці змагання входять у залік суперфіналів ХХV відкритого Чемпіонату Кіровоградщини з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2023\2024 навчального року. Метою цих ігор є не тільки створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості та розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників, а й знайомство з історією та культурою країн Європи; формування у дітей та молоді національно-патріотичних та європейських цінностей.
09.05.2024

День Европи

Учні 4 класу нашого ліцею разом з класним керівником Рибалкою Н. Г. також приєдналися до святкування Дня Європи. Діти переглянули відео, працювали з презентацією, віртуально подорожували країнами Європи, взяли участь в онлайн - вікторині, а також намалювали малюнки. Учні 5-б класу нашого ліцею, також намалювали малюнки присвячені Дню Європи, який сьогодні відзначають у нашій державі.
08.05.2024

STEAM-проект «LEGO in technical creativity»

Вітаємо Вилко Поліну та Кочеткова Захара, переможців обласного конкурсу LEGO-конструювання, робототехніки та інформаційних технологій «Лабіринти творчості» (STEAM-проект «LEGO in technical creativity») із здобутою перемогою! Бажаємо натхнення, творчих здобутків та нових досягнень!
08.05.2024

до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 - 1945 років

Для учнів 6 класу нашого ліцею класним керівником Коноваловою Л. К. була проведена година спілкування до Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 - 1945 років . Пам'ять. Це не просто частина історії. Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість. Пам'яті наших дідів, батьків і старших братів, пам'яті вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, пам'яті тих, хто поліг смертю хоробрих, пам'яті всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна була присвячена година спілкування.