Дніпровський ліцей № 70 Дніпровської міської ради

 







----------------------------------------------------

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новости

Новости: 1959
30.05.2024

Сьогодні для наших ліцеїстів пролунав останній дзвоник!!!

У нашому ліцеї пройшло свято Останнього дзвоника і найбільш трепетним воно було для наших випускників, 11- ти класників. Адже цього року ми в останнє проводжаємо їх у доросле життя. Дорогі діти , ми бажаємо вам щастя, гарної вдачі та перемог по життю. Хай міцніють ваші крила та успішних злетів вам і досягнення найбільших висот! Ми любимо вас. Нехай вам щастить!
29.05.2024

Заходи до свята Останнього дзвоника!

У нашому ліцеї відбулися заходи до свята Останнього дзвоника! Цей рік був для нас непростий, але ми всі дуже старалися, підтримували один одного. Бажаємо всім гарного літнього відпочинку, миру, наснаги,сили. Ми непереможні! Дякуємо нашим захисникам!
24.05.2024

до Міжнародного дня вишиванки.

Учні та вчителі нашого ліцею отримали подяки, дипломи та відзнаки за участь у встановленні Національного рекорду під час проведення Національної руханки у вишиванках "Дякуємо ЗСУ" до Міжнародного дня вишиванки. Дякуємо учасникам
24.05.2024

учні нашого ліцею приймали участь у конкурсі "Моя космічна мрія"

Здобувачі освіти 7,10,11 класів разом з вчителем фізики і астрономії Іриною Кобильською приймали участь у конкурсі "Моя космічна мрія" від Noosphere Space Art Challenge. Вітаємо!
23.05.2024

23 травня українці відзначають День Героїв України

23 травня українці відзначають День Героїв України – щорічне свято, запроваджене на честь усіх захисників нашої країни, які боролись та продовжують боротись за рідну землю протягом не одного століття. З нагоди відзначення цієї події, учні 10-В класу разом з класним керівником Ніколенко В. С. підготували відео-інформацію про своїх героїв, адже герої сучасності це бійці ЗСУ, які боронять нашу країну. Вклоняємось кожному Герою, який сьогодні на війні. З такими Героями Україна-переможе!
22.05.2024

участь у конкурсі наших ліцеїстів

Вітаємо Анастасію Рябовол та Вікторію Новак з перемогою у конкурсі "Мандрівка Європою"
21.05.2024

майстер- класі в STEM-школі "NovatorDnipro"

Учні нашого ліцею побували на майстер- класі в STEM-школі "NovatorDnipro". Під час якого познайомилися, як працювати з робототехнікою LEGO та засвоїли навички радіопайки, які завжди будуть корисними учням у повсякденному житті. Цей майстер-клас допоміг учням захопитися робототехнікою, електронікою та програмуванням на все життя, а сформовані навички обов'язково стануть у нагоді в подальшому.
20.05.2024

Урок-екскурсія у Дніпровському художньому музеї

Урок-екскурсія у Дніпровському художньому музеї для здобувачів освіти 6 класу Ліцею № 70 ДМР надала нові можливості для проведення уроків з мистецтва, ознайомлення з творами сучасних майстрів Петриківського декоративного розпису. Проект "ВМузеї: недрібниці на уроках" - це сучасна форма навчання школярів. Урок-екскурсію провела вчитель Коновалова Л.К.
17.05.2024

"NEOсвітній арсенал"

Дуже важко оцінювати учасників, коли вони неймовірні! Так сталося і під час проведення ІІІ основного етапу міського конкурсу "NEOсвітній арсенал", де членам журі треба було визначити золоту двадцятку. Творчі, креативні, позитивні, харизматичні педагоги Дніпра, до того ж - професіонали своєї справи, зібралися у стінах Освітня траєкторія Дніпро для презентації власного проєкту розвитку галузі. Всі проєкти були надзвичайно перспективними та актуальними. Тому у членів журі були дуже нелегких два дні - визначити кращих із кращих! Але вони впоралися! Золота двадцятка визначена та оголошена.
16.05.2024

Міжнародний День Вишиванки

З нагоди відзначення Міжнародного дня вишиванки учні та вчителі нашого ліцею долучилися до Національної руханки у вишиванках "Дякуємо ЗСУ", яка була організована українською федерацією «Спорт заради розвитку». Основна мета Національної руханки в вишиванках – єднання українців та міжнародної спільноти по всьому світу в їх підтримці ЗСУ та незламного українського народу, підвищення рівня рухової активності. Також учні 4-5 класів нашого ліцею долучились до флешмобу "Одягни вишиванку". Вишиванка – це наша культурна спадщина, що передається з покоління в покоління.