Дніпровський ліцей № 70 Дніпровської міської ради

 







----------------------------------------------------

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новости

Новости: 1885
20.04.2023

Міжнародний конкурс для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Вчителька математики Волосова О.Г. посіла ІІ місце у ІІІ Міжнародному конкурсі для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» у номінації “Авторський розвивальний навчальний урок на українознавчій основі для базової загальної середньої школи (5–9 класи)” з розробкою уроку для учнів 5 класу на тему “Розв’язування вправ з десятковими дробами. Інтер’єр української хати, вишиванки, писанки різних етнічних регіонів України”. Вітаємо!
12.04.2023

STEM-букет

Учні нашого закладу прийняли участь в онлайн конкурсі "Весняний STEM букет" та отримали дипломи. Вітаємо учасників!!!
12.04.2023

Всесвітній день авіації та космонавтики

Всесвітній день авіації та космонавтики
09.04.2023

Всесвітній день здоров’я

Здавна люди берегли здоров’я. І щоб про нього дбали інші, відвели окремий день 7 квітня – Всесвітній день здоров’я. І саме цього дня для учнів 9-А класу класний керівник Товстолєс Л. В. провела виховний захід «Здоров’я понад усе!» Метою заходу було ознайомити учнів з датою 7 квітня – Всесвітній день здоров’я, навчити свідомо ставитися до свого здоров’я. Дати дітям корисні поради щодо збереження й зміцнення здоров’я. Вчити дітей дотримуватися здорового способу життя: режиму дня, раціонального харчування, правил гігієни. Формувати вміння працювати в групі, прислухатися до думки інших.
04.04.2023

Онлайн-зустріч з заповідником "Горгани"

Онлайн-зустріч з заповідником "Горгани"
04.04.2023

Міжнародний день дитячої книги

2 квітня, у день народження Г.Х. Андерсена, відзначають Міжнародний день дитячої книги. Свято існує з 1967 року за ініціативи та підтримки Міжнародної ради з дитячої книги (IBBY). З нагоди відзначення Міжнародного дня дитячої книги для учнів 4-х класів вчителем початкових класів Михайловою Н. О. був проведений виховний захід. Метою заходу було дати відомості про книгу – історичну пам’ятку людства та історію її виникнення; популяризувати читання літератури, забагачувати знання учнів засобами залучення до книги; формувати щоденну потребу у читанні книги; сприяти духовному збагаченню особистості, підвищенню культурного рівня
04.04.2023

День сміху

Усмішка – це щось, чого не можна ні купити, ні продати, ні випросити. Її можна тільки подарувати. Їі треба вміти дарувати від чистого серця. Без сміху ми не можемо прожити жодного дня. Тому для учнів 9-А класу класний керівник Товстолєс Л. В. провела класну годину присвячену «Дню сміху». Метою заходу є створення в колективі радісної атмосфери, розширення кругозору учнів, налаштування їх на веселий настрій, позитивні взаємини, бажання розважатися, виховання почуття дружби, колективізму, власної значимості.
23.03.2023

Всесвітній день поезії

Поезія - це струни відчуттів, Це музика Вселенської любові, Поезія - це скарб усіх віків, Це діамант величиною в слово! До Всесвітнього дня поезії учні нашого закладу розповіли вірші відомих українських поетів.
20.03.2023

Міжнародний день числа Пі

До святкування Міжнародного дня числа Пі долучилися учні КЗО “НВК №70” разом з вчителем математики Волосовою О. Г.. Познайомилися з цікавими фактами 14.03. А 16.03 прийняли учпсть у квесті "Стежками загадкових чисел" та двомовному вебінарі Sunflower Bluebird Pi Day.
16.03.2023

Онлайн-лекція "Рослинний і тваринний світ НПП "Подільські Товтри".

Онлайн-лекція "Рослинний і тваринний світ НПП "Подільські Товтри".