Дніпровський ліцей № 70 Дніпровської міської ради

 







----------------------------------------------------

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новости

Новости: 1914
05.04.2024

Всесвітнвй день здоров’я

Напередодні відзначення Всесвітнього дня здоров’я, учні нашого ліцею приєдналися до єдиної розминки «Дніпро. Штурм. Здоров’я». Під час якої дуже активно попрацювали, а також зарядились гормоном щастя – ендорфіном, який може підвищити настрій і знизити рівень стресу. Плекаючи здорове молоде покоління, разом ми можемо створити здорову та щасливу країну. Піклуватися про своє здоров’я — актуально та модно!
04.04.2024

ярмарка війскових спеціальностей

4 квітня здобувачі нашого ліцею прийняли участь у заході "Ярмарка військових спеціальностей". Військовий оркестр, тренування в стрільбі, запуск дрону, розбирання та складання автомату - старшокласники в захваті.
03.04.2024

Дніпровсько-Орільський заповідник відкрив двері для вчительства природничого циклу міста Дніпра.

Освітня траєкторія Дніпро започаткувала зустрічі з фахівцями заповідника.
02.04.2024

обираємо майбутне навчання

Сьогодні для учнів 10 -11-х класів нашого ліцею в рамках профорієнтаційної роботи була проведена онлайн - зустріч із представником Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, кафедри англійської філології.
02.04.2024

2 квітня - Всесвітній день розповсюдження інформації про аутизм.

Для учнів нашого ліцею класними керівниками були проведені виховні години до Всесвітнього дня розповсюдження інформації про аутизм, під час яких учні переглянули мультфільми: "Як розуміти аутизм", "Петрик і фонтани", "Дивовижні речі трапляються ", "Розуміння синонім людяності ". Діти з аутизмом поряд із нами, і вони – це частина нашого суспільства. Стань супергероєм для дитини з аутизмом! Одягай блакитне, поширюй інформацію про аутизм!
01.04.2024

Вітаємо!

XV Міжнародна виставка «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2024» завершена.
28.03.2024

Участь педагогів ліцею у виставці "Сучасні заклади освіти"

28 березня 2024 року педколектив Ліцею № 70 взяв участь у щорічній Міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти". Доповідач заступник директора Тетяна Дейдей розповіла про впровадження інформаційних цифрових технологій в освітній процес закладу. Участь у виставці - це надзвичайний досвід. Адже кожний освітній заклад презентує свої напрацювання, свої педагогічні фішки.
27.03.2024

Атестаційний марафон 2024

Атестаційний марафон 2024 - завершено! Вітаємо з встановленими та підтвердженими категоріями.
22.03.2024

Дніпровський ліцей №70 ДМР ЗАПРОШУЄ на навчання в 10 класи.

21 березня у закладі пройшов День відкритих дверей. Батьки та учні 9 класів ознайомилися з ліцеєм, адміністрацією, педагогічним колективом, особливостями освітнього процесу, дидактичним обладнанням та програмовими комплексами, які використовуються в освітньому процесі. Поспілкувалися з педагогами та класними керівниками Олена Волосова Анастасія Щолокова.
22.03.2024

«Весняні канікули-2024»

Для учнів 6 класу класним керівником Коноваловою Л. К. була проведена година спілкування «Весняні канікули-2024», під час якої учням вкотре нагадали про правила поводження під час весняних канікул і про те, що потрібно постійно дотримуватися правил, ніколи не порушувати їх, адже це може бути небезпечно для життя. Нехай ці канікули принесуть лише радість! Будьте обережні!