Дніпровський ліцей № 70 Дніпровської міської ради

 







----------------------------------------------------

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Новости

Новости: 1912
12.04.2024

12 квітня в Україні відзначають День працівників ракетно-космічної галузі та Міжнародний день авіації і космонавтики.

Свято присвячене першому в історії польоту людини в космос. Учні нашого ліцею не забули про це свято і привітали вітальними листівками
11.04.2024

Намагаємося бути кращими

11 квітня вчитель інформатики Федорук В.О. відвідала майстер-класи у КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР», які проводились до IV Всеукраїнської конференції «Освітня робототехніка та штучний інтелект». Майстер- класи були з таких тем: 1. 3-Д моделювання та комплекси Matatalab для розвитку навичок початківців. 2.VEX-Robotics від ГО «Асоціація Noosphere» Було дуже цікаво та пізнавально.
11.04.2024

Рій "Новобогородицька варта" Ліцею №70 Дніпровської міської ради,

Всеукраїнський флешмоб учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Мотивуй, надихай та дій».
10.04.2024

Другий рік підряд у ліцеї 70 ДМР реалізується проект "Заповідними стежками на уроках природничого циклу".

Проект співпраці з природоохоронними закладами України Природний заповідник "Дніпровсько-Орільський" та Природний заповідник "Горгани". Науковці закладів на спільних зустрічах знайомлять здобувачів освіти з особливостями природно-заповідного фонду, рослинами і тваринами, які потребують захисту і охорони. Напрацюваннями з досвіду роботи закладу мала можливість поділитися з вчителями географії в Освітня траєкторія Дніпро та під час засідання Круглого столу "Методика навчання географії та історії: сучасні виклики та практичний досвід" разом з Кафедра географії ДНУ Історичний факультет ДНУ імені Олеся Гончара
09.04.2024

конкурс "Я-еко людина"

наші досягнення
09.04.2024

Челендж "Краса природи надихає".

нагорода педагогів нашого ліцею
09.04.2024

Учні та вчителі нашого ліцею прийняли участь у Міжнародному дні спорту та розвитку

До Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку і Всесвітнього дня здоров’я. 3-7 квітня 2024 року Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості був підготовлений та проведений онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Освітній узвіз до Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку і Всесвітнього дня здоров’я. Ці змагання входять у залік 9 етапу ХХV відкритого Чемпіонату Кіровоградщини з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2023\2024 навчального року.
08.04.2024

ХV міжнародна виставка "Сучасний заклад освіти-2024"

Завдяки невтомній праці всього колективу, киплячій енергії, креативу, драйвових ідей - ліцей 70 отримав срібну медаль! Колектив закладу відзначений дипломом. Заступник директора Дейдей Тетяна Миколаївна отримала грамоту автора публікації та сертифікат доповідача. Вітаємо колектив ліцею з отриманою нагородою!
05.04.2024

Всесвітнвй день здоров’я

Напередодні відзначення Всесвітнього дня здоров’я, учні нашого ліцею приєдналися до єдиної розминки «Дніпро. Штурм. Здоров’я». Під час якої дуже активно попрацювали, а також зарядились гормоном щастя – ендорфіном, який може підвищити настрій і знизити рівень стресу. Плекаючи здорове молоде покоління, разом ми можемо створити здорову та щасливу країну. Піклуватися про своє здоров’я — актуально та модно!
04.04.2024

ярмарка війскових спеціальностей

4 квітня здобувачі нашого ліцею прийняли участь у заході "Ярмарка військових спеціальностей". Військовий оркестр, тренування в стрільбі, запуск дрону, розбирання та складання автомату - старшокласники в захваті.